avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am și eu o întrebare, am contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am și eu o întrebare, am contract de munca pe perioada nedeterminata ...

Am și eu o întrebare ,am contract de munca pe perioada nedeterminata ,contractul a fost semnat pe minimul pe economie 2750 dar la ANAF firma a declarat că venit brut salariul de 5128 ,in caz de șomaj tehnic sau prenatal care salariu se ia în considerare cel din contractul semnat dintre mine și angajator sau cel declarat la ANAF?
Cel mai recent răspuns: Motani , utilizator 14:01, 14 Iulie 2022
2750 lei este net sau brut în c.i.m. ?
Brut atât am in contractul de munca trecut 2750 dar la ANAF brutul este declarat de către angajator 5128

Cornel Vasile a scris:

2750 lei este net sau brut în c.i.m. ?

Se ia în considerare cel din c.i.m....l-ati întrebat pe angajator de unde este diferența?
A zis că nu contează ce este în contract că el a înregistrat la ANAF salariul brut corect că să-mi reiese netul pe care-l primesc.acum nu știu dacă este legal sau nu cum procedează.

Cornel Vasile a scris:

Se ia în considerare cel din c.i.m....l-ati întrebat pe angajator de unde este diferența?

inseamna ca 2750 este netul , nu brutul ...

Alte discuții în legătură

Buna ziua eu am contractul de munca semnat pe 2750 brut dar la ... Motani Motani Buna ziua eu am contractul de munca semnat pe 2750 brut dar la ANAF este înregistrat salariul meu că fond acum 5471 brut și primesc net 3200 de unde pot ... (vezi toată discuția)
Alt salar decat in cim. posibile amenzi? laura05.06 laura05.06 Sunt angajata la 3000 lei brut in CIM, dar primesc 2750 lei salar in mana > 1898 separat, de pe contul firmei, iar restul de 852 lei de pe contul personal ... (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)