avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire contract nejustificata upc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire contract nejustificata upc

Buna ziua! Am incheiat cu upc un abonament de 1 an. Dupa terminarea acestuia ei au continuat sa emita facturi, desi nu m-au contactat in niciun fel daca doresc sau nu continuarea acestuia. De asemenea, dupa doua facturi neplatite ei sisteaza serviciile, dar continua sa le taxeze. Este legal acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:13, 29 Decembrie 2017
Neaparat trebuie vazut si citit contractul, nu este exclus sa contina o clauza prin care contractul nedenuntat intr-un anumit termen se prelungeste automat. Detaliile conteaza dupa cum se spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract firma cablu tv ivape ivape buna ziua, Am incheiat contract cu UPC pentru serviciul de internet pe o perioanda de 1 an. Am platit toate facturile la zi, a trecut 1 an dar tot nu ... (vezi toată discuția)
Contract rds rcs edusa edusa am semnat un contract de internet si televeziune cu rds -rcs in luna 02.2009,pe persoana juridica intr-un spatiu inchiriat. din data 01.06.2009 am intrat ... (vezi toată discuția)
Prelungire automata contract de prestari servicii GabrielaMarze GabrielaMarze Buna ziua, cu privire la un contract de prestari servicii (materiale de constructii de exemplu), m-ar intelesa daca urmatoarea clauza mai este legala: ... (vezi toată discuția)