Buna ziua,
In urma unei Hotarari judecatoresti definitiva in data de 05.01.2014, mi s-a interzis timp de 3 ani dreptul de a conduce pe drumurile publice autoturisme categoria B. Implicit anularea permisului ce conducere. Motiv: alcool la volan.
Intre timp am plecat in SUA, detin un permis de conducere SUA.
INTREBARE: Pot conduce in Romania cu permis SUA, avand in vedere ca perioada pedepsei a expirat?
Multumesc frumos.
Pe langa faptul ca permisul romanesc a fost anulat, aveti si o interdictie timp de 3 ani.
Incalcarea ei poate duce la revocarea suspendarii, in cazul in care ati primit o pedeapsa a carei executare a fost suspendata. Pe langa revocare acelei suspendari, veti risca o noua condamnare.
Multumesc frumos pentru raspuns.
3 ani mi s-a interzis dreptul de a conduce, perioada Ianuarie 2014 -Ianuarie 2017.
Aceasta perioada a trecut.
Pot folosi permisul de SUA si in Romania?
Va multumesc
Incercati sa va adresati cu o cerere sefului politiei rutiere, in care sa detaliati exact situatia de fapt si prin care sa-i solicitati sa va informeze daca aveti acest drept.
Permis anulat
Elipusa
Buna ziua,
In urma unei Hotarari judecatoresti, incepand cu 05.01.2014, timp de 3 ani mi s-a interzis dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ... (vezi toată discuția)