avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Drepturi urmas
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Drepturi urmas

Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a primit nimic dupa deces/ Oare nu are drepul nici la pensie pe timpul facultatii ? Nu a primit nici macar ultimul salariu oare sa nu aiba nici un drept ca singur urmas Daca ma poate ajuta cineva multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:32, 30 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat italian avand in vedere ca a lucrat pentru o firma din Italia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie urmas din italia Miculescu Sorin Miculescu Sorin Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas Miculescu Sorin Miculescu Sorin Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas in urma unui accident de munca in italia Valik25 Valik25 Fratele meu a decedat in urma unui accident de munca, in Italia, in anul 2009. Fiul sau, atunci in varsta de 15 ani a primit o pensie de urmas, pana in anul I ... (vezi toată discuția)