avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Pensie urmas din Italia
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Pensie urmas din Italia

Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a primit nimic dupa deces/ Oare nu are drepul nici la pensie pe timpul facultatii ? Nu a primit nici macar ultimul salariu oare sa nu aiba nici un drept ca singur urmas Daca ma poate ajuta cineva multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:50, 31 Decembrie 2017
Cum se obține pensia de urmaș din Italia.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi urmas Miculescu Sorin Miculescu Sorin Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas Miculescu Sorin Miculescu Sorin Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal a decedat in germania,, eu sunt studenta, am ... Vali Valerica Vali Valerica Buna ziua! Tatal a decedat in Germania,, eu sunt Studenta, Am trimis actele pentru pensia de urmas in Germania din luna Decembrie 2022, unde acolo a fost ... (vezi toată discuția)