avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Tatal a decedat in Germania,, eu sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Tatal a decedat in Germania,, eu sunt Studenta, Am ...

Buna ziua! Tatal a decedat in Germania,, eu sunt Studenta, Am trimis actele pentru pensia de urmas in Germania din luna Decembrie 2022, unde acolo a fost ultimul loc de munca al tatalui, dar nu am primit nici macar un raspuns din partea Germaniei. Ce as putea face pentru a obtine pensia de urmas? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 5 Iulie 2023
Pensia de urmaş după decesul unui soț în Germania. Pensie pentru orfani
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas aidacamp aidacamp Va rog sa-mi raspundeti daca fiul meu care tocmai a terminat liceul si a avut bacalaureatul in aceasta sesiune (reusit cu media 9,37), dar care a avut ( ca si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas + ajutor deces FarFromSane FarFromSane Buna seara, Numele meu este Catalin si as dori sa aflu si eu raspunsul la cateva intrebari si/sau scenarii. 1. O persoana (61 de ani) a decedat avand o ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas din italia Miculescu Sorin Miculescu Sorin Verisorul meu a lucrat 12 ani pe TIR in Italia iar in urma unui accident cu masina personala a decedat A fost divortat si are un singur urmas student care nu a ... (vezi toată discuția)