avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere

buna ziua. ma poate ajuta cineva? am actionat in proces civil pe o societate la care am muncit si avem primul temen pe 16.01.2018. ce se intampla daca nu ma prezint la proces in calitate de reclamant
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:59, 3 Ianuarie 2018
Pentru a afla raspunsul la intrebara dvs va trebui sa dam citire art.411 alin(1) pct.2 teza finala cod procedura civila, adica ~Suspendarea voluntară~ (1) Judecătorul va suspenda judecata:
2. când niciuna dintre părți, legal citate, nu se înfățișează la strigarea cauzei. Cu toate acestea, cauza se judecă dacă reclamantul sau pârâtul a cerut în scris judecarea în lipsă.

Ca atare, se pune urmatoarea intrebare: Ați cerut în scris judecarea în lipsă?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
trandafir2, moderator
Daca nu va prezentati si nu ati cerut judecarea in lipsa se suspenda judecarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere judecată cauzei in lipsa AndradaTuturiga AndradaTuturiga Buna ziua. Am o mare rugăminte, am un proces civil pentru un teren. Nu ma pot prezenta la proces si am nevoie de articolul care imi permite sa solicit ... (vezi toată discuția)
Judecarea in lipsa in ncpc - temei legal iancu123 iancu123 judecarea in lipsa, conform carui articol din noul cod de procedura civila, se poate cere. (vezi toată discuția)
Informatii civil mihailetea mihailetea Ce inseamna:În temeiul art.411 alin.1 pct.2 din noul Cod de procedură civilă, suspendă judecata. Cu drept de recurs pe toată perioada suspendării. ... (vezi toată discuția)