avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare pentru 2 saptamani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare pentru 2 saptamani

Buna ziua,
Se poate face contract de munca pe perioada determinata de 2 luni?Daca nu care este solutia pentru angajarea unor persoane fizice pentru 2 saptamani?
Multumesc,
O zi buna!!!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:54, 14 Octombrie 2009
Se poate incheia un CIM pentru 2 saptamani si chiar si pentru o singura zi.
Pentru viza ITM pe CIM trebuie sa mergeti sa inregistrati contractul înainte de data incetarii acestuia. ITM-ul nu mai inregistreaza contractele deja incetate. Chiar si fara viza ITM CIM este legal si valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract fara semnatura mea adomnicai83 adomnicai83 Buna ziua, Se poate inregistra un contract de munca fara semnatura mea(eu fiind persoana fizica) la ITM prin Revisal? Am fost instiintat de catre un ... (vezi toată discuția)
Bugetarii sunt obligati sa integistreze contractele de munca la itm? pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua,o lamurire va rog: Contractele de munca incheiate de unitati bugetare pe perioada determinata trebuie inregistrate si la ITM sau numai la ... (vezi toată discuția)