avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de inchiriere

Buna ziua.
Am o intrebare: am dat un teren si o cladire pentru o asociatie prin contract de inchiriere. Pana acum nu au facut nimic, nu au reperat si ce au facut noi am terminat.
Acum noi avem posibilitatea de a repara aceasta cladire-am primit bani-dar asociatia nu vrea sa renunte de contract si cere bani pe care a facut ofertei de reparatie.
Va rog sa-mi spuneti cum putem sa inchidem acest contract?
Va multumesc de raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sarazoltan , utilizator 22:46, 4 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua.Cladirea a fost o grădinița dar nu funcționa.Cine a închiriat a vrut să facă un azil pentru femei care sunt afectat rău în familie.
Mulțumesc pentru raspuns.
Noi trebuie să plătim bani care el a investit pentru proiecte de reparație?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu pentru scopul de renovare ci pentru azil.In contact scrie că ei va renova și facă așa cum este bine pentru scopul lui.
In contract nu era trecut că nu plătește chirie dar va repeta clădirea în schimbul chiriei,acesta este numai prin înțeles între noi doi.
Acest contract era făcut în anul 2004 între ce doi.Nu am fost la notar.

Alte discuții în legătură

Despre comandant Cosmin Stefan Cosmin Stefan Am o nelamurire, abia m-am mutat in chirie iar proprietarul mi-a sugerat cum ca plata reviziei tehnice a centralei termice cat si impozitul pe gunoi ar fi ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 Bunicul a fost proprietarul unui spatiu comercial pe care l-a inchiriat pe trei ani, incepand cu 1954. A semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru prelungirea unui contract inchiriere prin relocatiune tacita mariadan7 mariadan7 In 1954 s-a semnat un contract de inchiriere cu o Cooperativa de Consum si un proces verbal cu sectia financiara. La expirarea termenului din contract, ... (vezi toată discuția)