avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contract

Buna ziua.
Am o intrebare: am dat un teren si o cladire pentru o asociatie prin contract de inchiriere. Pana acum nu au facut nimic, nu au reperat si ce au facut noi am terminat.
Acum noi avem posibilitatea de a repara aceasta cladire-am primit bani-dar asociatia nu vrea sa renunte de contract si cere bani pe care a facut ofertei de reparatie.
Va rog sa-mi spuneti cum putem sa reziliem acest contract?
Va multumesc de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:26, 4 Ianuarie 2018
Buna seara,
Pai il reziliati in conformitate cu prevederile contractuale sau celor legale.
In contract, daca este facut de un jurist, sunt trecute si modalitati de reziliere unilaterala.
Daca nu atunci .... va trebui sa notificati chiriasul si, eventual, sa apelati la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere sarazoltan sarazoltan Buna ziua. Am o intrebare: am dat un teren si o cladire pentru o asociatie prin contract de inchiriere. Pana acum nu au facut nimic, nu au reperat si ce au ... (vezi toată discuția)
Contract in vigoare sau nu sabinna sabinna Teren proprietate privata a municipiului. Este concesionat pe 3 ani unei societati care la randul sau il inchiriaza tot pe 3 ani altei societati cu care are ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere silver silver Va rog sa ma ajutati trebuie sa reziliez un contract de chirie, chiriasul ma duce cu vorba nu a platit de 2 luni. Trebuie sa am ceva concret ca au primit ... (vezi toată discuția)