avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie cu cine ramin copii
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

cu cine ramin copii

Eu am salariu legal carte de munca dar sotia nu are nimic parintii ei tot nuau serviciu traesc greueu am sanse dea lua copii
Instanta nu o sa priveasca dor acest aspect, al veniturilor.
Vor fi avute in vedere relatiile copiilor cu ambii parinti, varsta, conditiile locative pentru cresterea si dezvoltarea minorilor. In functie de varsta copiilor pot si acestia intrebati cu cine vor sa stea, dar raspunsul lor nu este decisiv.
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
AvTudor_com, utilizator
In principiu copii minori, sunt incredintati mamei spre crestere si educare, iar cealalta parte devine obligata la plata pensiei de intretinere.
In principiu, ..iar in practica, asa cum precizeaza mai sus colegul, se analizeaza de la caz la caz, diferite situatii in functie de varsta copiilor, legatura psihologica existenta ...precum si alti factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde sunt specificate in cpc ce trebuie luat in considerare pt incredintare minor abs2010 abs2010 Buna ziua , Eu sunt implicat intr-un proces de divort cu partaj si incredintare minor - la judecatoria sector 6 . Am decis sa ma reprezint singur de ... (vezi toată discuția)
Custodie cernautanuana cernautanuana ce factori determina incredintarea custodiei copilului catre tatal? (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori cristinabucuresti cristinabucuresti Bună seara. As dori sa stiu, pt un divort între soti cu 2 copii în vârstă de 2 ani si 7 luni si respectiv 5 luni cu un apartament cu credit si mămica in ... (vezi toată discuția)