avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrarea in legalitate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrarea in legalitate

Buna seara,
Cu mai multi ani in urma am obtinut concesionarea unui teren de 4 mp pentru iesire exterioara prin balcon (pentru care platesc chiria anual, de-atunci), autorizatia de constructie nu am reusit s-o obtin din cauza absentei expertizei tehnice pe intreg blocul, modificarile le-am facut fara autorizatie, cum pot intra totusi in legalitate?
Ultima modificare: Luni, 1 Ianuarie 2018
zada59, utilizator
Cel mai recent răspuns: zada59 , utilizator 18:34, 2 Ianuarie 2018
Aspectul ca ati executat modificari constructive fara acordul asociatiei de proprietari si al serviciului din primarie pentru a intra in legalitate va obliga sa reluati procedura de autorizare constructie,respectiv executare proiect tehnic,solicitare autorizatie constructie,certificat de urbanism,proces verbal receptie finala,notare la ocpi
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon fara autorizatie Stefaniass Stefaniass Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament prin Prima Casa care are balcon construit fara autorizatie si care nu este inclus in cadastru. Ce riscuri exista ... (vezi toată discuția)
Apartament prin licitatie mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Am o situatie si nu stiu cum sa ma descurc. Am cumparat un apartamant de la Finante prin licitatie. In urma solicitarii Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Cum iau acordul tuturor coproprietarilor să construiesc un balcon? botezclaudia botezclaudia Vreau să construiesc un balcon de 2 m la parter și am nevoie de acordul tuturor coproprietarilor conform art 658. Trebuie să iau acordul de la tot blocul ... (vezi toată discuția)