Buna ziua și La multi ani in noul an!
Tot caut și nu prea găsesc un articol care să mă ajute sa aflu despre ce registre am nevoie pentru o asociație non-profit in domeniul terapiilor holistice.Si daca mă puteți ajuta cu un răspuns privind felul chitanțelor care le putem folosi in contabilitate reprezentând contra valoarea serviciilor prestate ocazional.
Vă mulțumesc anticipat pentru un răspuns la obiect și cât mai pe înțelesul unei persoane fără o experiență prea vasta.
La un ong trebuie sa tineti contabilitatea in partida dubla si va trebui sa completati registrul de casa in care sa treceti incasarile si platile zilnice, cand e cazul si registrul nir pe care-l veti completa la toate facturile de achizitii marfa pe ong de natura materialelor consumabile si mijloacelor fixe.. Va veti achizitiona facturier si chitantier. Pentru ong astfel de servicii oferite altor persoane decat memrilor ci drepturi depline ale asociatiei, sunt trecute la activitati de natura economica.
Obligatii ong
Maria00
Buna ziua
Sunt in plin proces de constituire a unei asociatii. Scopul acesteia este de a obtine venituri din 2% din venituri, bani folositi pt a sustine ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.