avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce registre îmi trebuie pentru asociație non-profit ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce registre îmi trebuie pentru asociație non-profit profit

Buna ziua și La multi ani in noul an!
Tot caut și nu prea găsesc un articol care să mă ajute sa aflu despre ce registre am nevoie pentru o asociație non-profit in domeniul terapiilor holistice.Si daca mă puteți ajuta cu un răspuns privind felul chitanțelor care le putem folosi in contabilitate reprezentând contra valoarea serviciilor prestate ocazional.
Vă mulțumesc anticipat pentru un răspuns la obiect și cât mai pe înțelesul unei persoane fără o experiență prea vasta.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:37, 2 Ianuarie 2018
La un ong trebuie sa tineti contabilitatea in partida dubla si va trebui sa completati registrul de casa in care sa treceti incasarile si platile zilnice, cand e cazul si registrul nir pe care-l veti completa la toate facturile de achizitii marfa pe ong de natura materialelor consumabile si mijloacelor fixe.. Va veti achizitiona facturier si chitantier. Pentru ong astfel de servicii oferite altor persoane decat memrilor ci drepturi depline ale asociatiei, sunt trecute la activitati de natura economica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie familiala vasilelacramioara vasilelacramioara am infiintat o asociatie familiala si va intreb ce documente contabile trebuie sa intocmesc am un magazin (vezi toată discuția)
Obligatii ong Maria00 Maria00 Buna ziua Sunt in plin proces de constituire a unei asociatii. Scopul acesteia este de a obtine venituri din 2% din venituri, bani folositi pt a sustine ... (vezi toată discuția)
Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)