avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... DESPRE PENSII
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

DESPRE PENSII

Am depus actele cu acordul global si am primit raspuns negativ pe motiv ca inca nu este lege in acest sens. Sa fac recurs (daca nu este lege de ce sa fac recurs?). Ce este de facut pentru a primi ce mi se cuvine?
Cel mai recent răspuns: procesomanul , utilizator 20:54, 5 Ianuarie 2018
Depuneti contestatie la decizia de pensionare primita .

Contestaţia împotriva deciziei de pensie se depune, în termen de 30 de zile de la data comunicării, la casa teritorială de pensii emitentă.(art. 9 din Regulamentul privind organizarea, funcţionarea şi structura Comisiei centrale de contestaţii din cadrul Casei Naţionale de Pensii Publice).

Deciziile de pensie necontestate în termenul de 30 de zile de la comunicare sunt definitive.
sau art. 149, alin. (1) si (4) din leg. 263/2010
deci daca nu stii legile ai pierdut
rezon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei de pensie BiancaTudose BiancaTudose buna ziua! Bunica mea s-a pensionat cu 53 de ani vechime, dintre care o mare parte din ei a lucrat in grupa a II- a de munca. S-a emis decizia in data de ... (vezi toată discuția)
Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)
Mama vrea sa conteste decizia de pensie praz praz Buna ziua, Mama mea a primit decizia de pensionare, fara sa i se ia in considerare sporurile realizate, care reprezinta [i]\"sporurile acordate institutelor ... (vezi toată discuția)