avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Profesia de hair stylist
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Profesia de hair stylist

Am I.I. si sunt catre sfarsitul unu curs de hair stylist, pot practica meseria fara a incheia CIM, in salonul altciuva? Care ar fi alternativa? Am mai intrebat si mi s-a spus ca avand caracter de continuitate nu se poate decat CIM. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 15 Ianuarie 2018
Alta alternativa nu aveti decat un contract de prestari servicii incheiat in calitate de PFA sau de titular Intreprindere individuala cu o terta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Salut. vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un ... Carlito Cristian Carlito Cristian Salut. Vreau sa îmi fac o frizerie la mine în curte untr-un container mobil și as vrea sa știu ce acte imi trebuie și cum se procedează.... (vezi toată discuția)
Autorizatii si documente necesare pentru pfa - frizer razviko razviko Buna ziua, As dori cateva informatii despre urmatorul caz daca se poate. Am un prieten, el a infiintat un PFA cod caen 9602 - \"Coafura si alte activitati de ... (vezi toată discuția)