avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contestare act vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contestare act vanzare imobil

Cum pot contesta un act de vanzare imobil semnat sub influenta alcoolului si sub presiune fortat daca martorii nu depun marturie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:06, 3 Ianuarie 2018
Pai trebuie sa demonstrati ca la momentul semnarii , persoana era in stare de ebrietate si modalitatea prin care a fost fortata.
Daca nu exista martori, slabe sanse.
Contractul fiind autentic,sanse minime de a dovedi viciul de consimtamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte notariale, contestare banu_caterina1 banu_caterina1 Contractul de vanzare cumparare imobil semnat la notar poate fi contestat in tribunál sau nu daca persoana care a vandut a fost pacalita si fortata sa semneze (vezi toată discuția)
Atacare de testament Cali55 Cali55 Buna ziua, matusa mea, sora tatalui meu decedat nu este casatorita si nu are copii. Eu sunt singura nepoata. A facut in schimb testament in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv - deranjarea linistii publice Stefanno Stefanno Vineri seara in jurul orei 23:10 eram la un prieten impreuna cu alte 6 persoane ascultam muzica la un laptop ( fara boxe ),mancam semninte si purtam o ... (vezi toată discuția)