avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal si postnatal la pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal si postnatal la pfa

Buna ziua! Pe 1 aprilie ar trebui sa nasc (cu+-cateva zile). Va rog sa-mi spuneti de cand pot intra in concediu prenatal, ce acte trebuie sa depun si unde.
As mai dori sa stiu cum se procedeaza si cu pfa-ul. Dupa ce nasc trebuie sa depun acte pentru incetarea activitatii? Daca da, unde si ce anume! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am vazut ca pe acest forum se primesc raspunsuri pe ... Adriana.S.M. Adriana.S.M. Buna ziua! Am vazut ca pe acest forum se primesc raspunsuri pe intelesul tuturor si indraznesc sa întreb si eu ceva: Sunt angajata de la 1 iunie si la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal pentru pfa AncaRuncan AncaRuncan Buna ziua, am un PFA deschis din 2009, sunt asigurata la Casa de Sanatate ca si PFA atat cu 5,5% cat si cu 0,85% - si momentan sunt insarcinata. Am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu prenatal vocesprimaveras vocesprimaveras as vrea sa stiu daca am dreptul sa intru in concediu prenatal direct din CIC1. ar trebui sa ma intorc la serviciu pe 1 februarie 2010 si sa nasc pe 5 aprilie ... (vezi toată discuția)