avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... autorizatie gaurit pardoseala parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

autorizatie gaurit pardoseala parter

buna ziua, am cumparat un apartament la parter si doresc sa trag tevile de apa calda de la centrala mea prin subsolul blocului si sa ies cu ele in fiecare camera. este legal ? un vecin asa are dar nu vrea sa vorbeasca daca are autorizatie. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: mihai tudor , utilizator 23:49, 3 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este nevoie de un proiect intocmit de o firma autorizata. Din calculul de rezistenta efectuat trebuie sa rezulte ca nu este afectata structura de rezistenta a blocului.
Proiectul trebuie avizat de Inspectoratul de stat in ctii. si sa solicitati/ sa primiti autorizatie de ctii. de la primarie.
va foarte multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare pereți exteriori bună ziua! locuiesc într-un bloc turn cu 9 etaje plus terasă. ... carmen.rugina carmen.rugina Bună ziua! Locuiesc într-un bloc turn cu 9 etaje plus terasă. Blocul are trei scări, iar din punct de vedere administrativ este împărțit în două ... (vezi toată discuția)
Decupare gol de usa in perete de rezistenta - bloc pe cadre de beton CristiACB CristiACB Buna ziua. Sunt presedintele de Asociatie al unui bloc cu 10 etaje. De curand la etajul 6 al blocului s-a mutat cineva care a dat jos de pe pereti tot ce a ... (vezi toată discuția)
Modificarea peretilor exteriori ai blocului gabikov gabikov La parterul unui condominium, un proprietar a avut inchiriat apartamentul unui cabinet medical. La momentul inchirierii, chiriasul a obtinut de la toti ... (vezi toată discuția)