avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen prescriptie poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen prescriptie poprire

buna ziua cat timp e valabila o poprire la executor .multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:17, 3 Ianuarie 2018
De principiu, termenul de prescriptie ptr.a solicita executarea silita este de 3 ani, trebuie vazuta si data de la care incepe sa curga acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)