avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul perioada concediu de odihna restant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul perioada concediu de odihna restant

-Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti care este numarul de zile de concediu de odihna restant pentru angajat in invatamant , pentru anul scolar 2015/2016, ce a lucrat, efectiv la catedra in perioada septembrie-decembrie, iar din ianuarie, 2016 pana in mai, 2016 s-a aflat in concediu de maternitate.Din mai 2016 a intrat in concediu crestere copil,iar din ian.2018 se reintoarce la catedra.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu odihna restant Gabriela Mihai Gabriela Mihai Buna ziua! Imi puteti spune ,va rog,daca imi mai pot lua zilele de concediu de odihna restante din anul 2016 daca in perioada ian-martie 2016 am fost in co ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna minunata minunata lucrez in invatamant. in anul scolar 2015 - 2016 am lucrat dupa cum urmeaza: luna septembrie integral, de la 1 octombrie si pana la 31 ianuarie am fost in ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna restant dupa concediu de crestere copil emmay emmay Buna ziua! Doresc sa va cer sprijinul in urmatoarea problema legata de efectuarea concediului de odihna pentru anul scolar 2010-2011 , in actualul an scolar ... (vezi toată discuția)