avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil fosta Casa a specialistului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil fosta Casa a specialistului

As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala stipendata de legiuitor de a cumpara un imobil (fosta Casa a Specialistului) din mediu rural . Eu si familia mea locuind din 1990 intr-un astfel de imobil.

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare intre o matusa a sotului si sotul meu FlorentinaLojnita FlorentinaLojnita Buna ziua,in 1990 matusa sotului ,vaduva se recasatoreste cu un domn de care divorteza in 2008.In 1994 ne face act de vanzare cumparare pentru apartamentul pe ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine un titlu de proprietate asupra unei case vechi? anca.patri anca.patri situatia de fapt: sotul+sotia+copii locuiesc in casa parintilor decedati ai sotului.Casa e veche de prin 1955. Acestia au aflat dupa decesul celor doi ca, de ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobil fara teren de la stat numai cu contract de vanzare-cumparare achimghita achimghita in anul 2007 Minvest Deva a vandut unei persoane fizice cu contract v-c un imobil compus din birouri,boxe electrice si hala in vederea demolari totalizind o ... (vezi toată discuția)