avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tranzactie imobil fara teren de la stat numai cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tranzactie imobil fara teren de la stat numai cu contract de vanzare-cumparare

in anul 2007 Minvest Deva a vandut unei persoane fizice cu contract v-c un imobil compus din birouri,boxe electrice si hala in vederea demolari totalizind o suprafata de aprox.350mp, fara terenul de sub ea.Cum pot eu o terta persoana fizica sau juridica sa cumpar imobilul de la actualul proprietar,acesta neavand alt act decat contract de v-c(nefiind inscris in c.f si neavand intabulare)? Mentionez
ca nu doresc sa demolez cladirea.

Deasemenea as dori sa stiu care este procedura si costul aproximativ(cladirea este in mediu rural si extravilan.) Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: achimghita , utilizator 16:32, 17 Februarie 2010
La prima vedere ...eu mi-as cauta altceva de cumparat.
extravilan construibil nu exista!
daca doriti sa cumparati vb cu vanzatorul sa faca formalitatile de publicitate imobiliara.
Exista constructii in extravilan! Exemplu: sediile fostelor sectoare miniere (cum e si acesta)

Sa inteleg ca nu exista nici o posibilitate? Persoana precedenta cum a putut cumpara cu contract de V-C?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. o speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce ... marcel.damaschin marcel.damaschin Buna ziua. O speta mai rar intalnita si mai ales pentru cei ce s-au lovit de urbanism. Am obtinut o autorizatie de demolare pentru o cladire, cu proiect, ... (vezi toată discuția)
Dreptul la habitatie viagera mariamem mariamem Buna ziua. Am un teren in proprietate pe care este trecut ca tert beneficiar cu drept de habitatie viagera o persoana. Cand am achizitionat terenul,pe acesta ... (vezi toată discuția)
Imobile curti si constructii yme yme Buna ziua, In calitate de PJ am achizitionat de la PF cu contract V-C un imobil in valoare totala de 200.000 lei . Acesta este compus din teren si cladire ... (vezi toată discuția)