avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatia de cresterea si ingrijirea copilului 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatia de cresterea si ingrijirea copilului 2018

Buna seara,
odata cu noile modificari din legislatia fiscala, nu mai inteleg nimic. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna Aprilie. Cu toate noutatile astea din legislatie , nu mai inteleg nimic. Cat va fi efectiv , indemnizatia pe care o voi primi de la stat dupa ce voi aduce pe lume puiul meu ? cum calculez indemnizatia acum ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
dima7georgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: dima7georgiana , utilizator 07:13, 8 Ianuarie 2018
Indemnizatia va fi de 85% din veniturile nete realizate in ultimele 12 luni din cele 24 anterioare nasterii copilului si va fi cuprinsa intre 1250 lei si 8500 lei
LIVIU NISTEA a scris:

Indemnizatia va fi de 85% din veniturile nete realizate in ultimele 12 luni din cele 24 anterioare nasterii copilului si va fi cuprinsa intre 1250 lei si 8500 lei

din ce am citit prin modificarile din legislatie , nu se va mai calcula din salariu, ci va fi in functie de un indice , o suma fixa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal elenasergiu elenasergiu Buna ziua. Sunt insarcinata in 4 luni jumatate, iar peste 3 luni ar trebui sa beneficiez de concediu prenatal. Data fiind situtia actuala cu acest virus, ... (vezi toată discuția)
Sa modificat legea concediului medical pentru gravide? Flori0502 Flori0502 As dorii sa stiu daca Sa modificat legea concediului medical pentru gravide? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil diana_1111 diana_1111 Buna ziua, In cazul in care am lucrat fix 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare nasterii, cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil si care va fi ... (vezi toată discuția)