avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... valori alcoolemie la limita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

valori alcoolemie la limita

Buna seara. Va rog o parere pe o speta.
In urma unui acrosaj in trafic, fara victime, in urma testarii cu aparatul etilotest a reiesit 0,39 la mie in aer expirat, iar probele de sange 0,85 prima si 0,70 a doua. NU am avut niciodata probleme cu legea, am gresit ca am condus a doua zi dupa cateva pahare de vin si un somn prea scurt (aviz amatorilor).
Avand in vedere valoarea apropiata de limita, credeti ca as avea sanse sa scap cu cazier curat? Intentionez sa colaborez cu politia si procurorii. Multumesc frumos, tuturor care citesc aceste randuri le spun sa fie mai destepti decat am fost eu... si sa nu conduca NICIODATA daca au baut... :(
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
asadasa, utilizator
Cel mai recent răspuns: asadasa , utilizator 16:06, 4 Ianuarie 2018
La testare ati avut 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat si spuneti ca in urma accidentului nu a rezultat vatamarea niciunei persoane, doar daune materiale, de ce vi s-au prelevat probe biologice? ati solicitat dvs?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
initial, doamna din masina acrosata a acuzat mici dureri in zona gatului, asta a facut politia sa ia decizia de a ma duce la spital pentru recoltare probe.
imediat dupa, doamna a zis ca e bine. nu si-a scos certificat medico-legal. am tinut legatura cu ea si e bine, eu ii voi plati dauna masinii, ea nu intentioneaza sa depuna nici plangere.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
asadasa, utilizator
Faptul ca ati provocat un accident, agraveaza situatia, in continuare, ar fi bine pentru dvs sa luati legatura cu un avocat si sa stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Faptul ca ati provocat un accident, agraveaza situatia, in continuare, ar fi bine pentru dvs sa luati legatura cu un avocat si sa stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.

Așa am să fac, mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprimirea carnetului de conducere auto Radonic Radonic La o trecere de pietoni, o maşină a frânat brusc iar eu am atins puţin, maşina din faţă, eliberând şoseaua am tras ambele maşini pe partea dreaptă ... (vezi toată discuția)
Expertiza (alcoolemie) getic2000 getic2000 Buna seara, am fost depistat cu o alcoolemie de 0,70 in aerul expirat,mi s-au prelevat probe de sange,am fost sfatuit sa le achit la IML pentru a grabi ... (vezi toată discuția)
Permisul retinut GudacIonut GudacIonut In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)