avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare bonuri de masa la persoana cu certificat de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare bonuri de masa la persoana cu certificat de handicap

Buna ziua,

Persoanele detinatoare de certificat de handicap sunt scutite sau nu de impozitul de 16% aferent bonurilor de masa primite?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bonurile de masa sunt scutite de impozitare pt persoanele cu certificat de handicap? maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, Persoanele detinatoare de certificat de handicap sunt scutite sau nu de impozitul de 16% aferent bonurilor de masa primite? (in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)
Angajatii cu handicap sunt obligati sa plateasca impozit pentru bonurile de masa? ContSters407900 ContSters407900 Buna ! Vreau sa stiu daca am un angajat la firma (tip handicap ) stiu ca acesta nu achita 16% impozit pe salariu si are 3 zile in plus de concediu ... (vezi toată discuția)