avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua!am o poprire de aproximativ o jumatate de an,dar nh s.a putut efectua pentru ca eu nu lucrez si nici nu am nimic pe numele meu...si nici nu pot lucra din cauza copilului meu bolnav care necesita atentie deosebita.intrdbarea mea este ce se va jntampla cj poprirea daca nu poate fi efecfuata...cat timp voi fi urmarita,se va sterge vreodata sau ce pot pati in cazul acesta,ma repet eu nj lucrez si nici nh detin nici un fel de proprietate..
Cel mai recent răspuns: barbuloredana , utilizator 17:20, 5 Ianuarie 2018
Câtă vremme creditorul stăruie la executare executorul va face acte de executare silită. Dacă nu se efectuează acte de executare silită mai mult de 6 luni executarea se perimă, debitorul putând să ceară constatarea perimării.
Nu prea inteleg eu acesti termeni si aceasta procedura,pot sa va spun doar ca procesul s.a incheiat in 2016 prin iunie-iulie si eu am primit titlu executoriu prin care sunt instiintata ca m.i s.a pus poprire pe carduri,salariu etc ...dar asta pe la jumatatea anului 2017...deci trecuse aproape 1 an...sj daca nu 1 an ...vreo 8-9luni cu siguranta...in tot acest timp mi.au pus poprire pe alocatia copilului (aceasta o iau pe card) dar d.na de la banca tr mereu mail de deblocare specificand ca aceea este alocatie...eu am aceeasi situatie...poprirea nu se poate efectua,pt ca nu am salariu si nici un alt venit....ca sa inteleg mai bine...aceasta se poate stinge de la sine?sau ce trebuie sa fac eu??unde sa merg sa cer acest lucru daca se poate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimarea executarii si in modalitatea popririi nicu-dumitru nicu-dumitru Cu deosebita stima, va rog sa-mi precizati cum trebuie procedat in cazul pe care il expun. In urma executarii silite, poprire pe salariu, executorul nu a mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita- perimare ? crisenz crisenz Buna ziua! Sunt executat silit, prin executor judecatoresc pentru o datorie catre o terta persoana in suma de 5.000. euro, prin poprire pe salariu, de mai ... (vezi toată discuția)
Poprire cont gabi777gabi gabi777gabi Am pierdut definitiv un proces in 2013, cu cheltuieli de judecata, eram insolvabil, iar in 2014 mi s-a pus poprire pe un cont gol. Din 2014 nu s-a mai ... (vezi toată discuția)