avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament in prag de executare silita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament in prag de executare silita

La noi in bloc exista un apart in curs de executare silita de catre banca pt ca propr decedat a facut in timpul vietii un credit . In decurs de 2 ani de la deces acest apart a acumulat datorii ( > 4200 ron). DIn pacate, mostenitorii nu sunt de gasit pentru a rezolva problema debitelor atat catre AP, cat si catre banca.
La ultima sedinta de CEx s-a hotarat ca pt a stopa cresterea acestor datorii suma de plata caldura sa fie repartizata cota-parte la tot blocul. (nu se stie cand se va executa acest apart si ce suma revine catre AP; de mentionat ca exista un privilegiu imobiliar pe suma mentionata).
Intrebarea mea este: cat de legala a fost decizia luata de CEx? se poate contesta? ce se poate face daca listele de plata includ deja acea cota parte (infima, de 1,68 ron, dar exista)?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Apartament executat silit - cine suporta cheltuielile de intretinere? gabi_69 gabi_69 Buna ziua! Locuiesc intr-un apartament de 3 camere intr-un bloc cu 10 apartamente pe scara (3 si 4 camere). Apartamentul de pe acelasi palier cu mine (etaj 2) ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare ag de repartiz cote incalzire zulaeb zulaeb Un propr vrea sa contesta din hot AG din 2015, 2016,2017,2018 modul de repartiz chelt incalzire . Mentionez ca blocul are 33 apartam din care unul a ramas ... (vezi toată discuția)
Locatar dator la asociatie, dar si cu datorii catre banca si terti. cine este platit primul? iadrianik iadrianik Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: asociatia de proprietare a dat in judecata un locatar care avea datorii la intretinere (sa spunem 10000 RON datorii ... (vezi toată discuția)