avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anulare Hotarare AG de repartiz cote incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anulare Hotarare AG de repartiz cote incalzire

Un propr vrea sa contesta din hot AG din 2015, 2016,2017,2018 modul de repartiz chelt incalzire .
Mentionez ca blocul are 33 apartam din care unul a ramas bransat dar fara repartitor 9 ap sunt debransate de la sistem centralizat de caldura dar platesc incalzire sp comune si coloane verticale din apartamente ,celelalte 23 apartam fiind total debransate(doua scari din asoc) Procentul de repartiz caldura din val factura pe scara este de 30% si 70% pt lunile decem ian febr si 50% pt restul de luni iar cotele de 30% si 50% se repartiz pe cota parte ind pt cele 10 ap Aceasta este hot ad generale din 2015 2016 2017 2018 .Propr nedebransat a acceptat pana acum aceste cote , dar acum vrea bani inapoi pe ani in urma pt ca nu mai accepta acest calcul , bine inteles actionand in instanta.Hotararea AG este corecta ?el nefacand pana in prezent nici o cerere scrisa de recalculare in fctie de suprafete radiante.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 10:55, 22 Martie 2019
Legal listele de cheltuieli pot fi contestate in termen de 10 zile de la afișare nu după ani de zile . Ce putea face contestatarul era să depună la Asociație o petiție prin care să ceară schimbarea procentajului pe viitor și după aceea să se fi adresat Instanței .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie asociatii proprietari caldura radet RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Multi adm.de imobile va roaga daca puteti sa ne lamuriti cu sistemul centralizat de alimentare cu energie termica raportata la apart. debransate de la ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul caldura apartament debransat de la reteaua centralizata dumiela dumiela Formula de calcul sau modalitatea de determinare a costurilor ce revin pentru caldura unui apartament debransat, provenita de la tevile ( de caldura, ale ... (vezi toată discuția)
Masuratori suprafata radianta AndreiGeorgy AndreiGeorgy Buna ziua, in urma cu 2-3 saptamani s-au facut masuratori pentru suprafata radianta. apartamentul in care locuiesc este debransat de la reteaua de ... (vezi toată discuția)