avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare contravaloare rovinieta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare contravaloare rovinieta

Buna ziua,
As vrea sa va rog sa ma lamuriti cum pot recupera suma platita pt o rovinieta.Mentionez ca am achitat rovinieta in perioada in care eram scutit de plata acesteia prin prevederile art. 28 din Legea nr. 448/2006.Concret,am avut rovinieta platita pana pe 30/08/2015,la 15/07/2015 a intrat in vigoare scutirea,am mers la institutia abilitata sa-mi elibereze una gratuita si mi-au zis ca nu au venit normele,apoi am achizitionat una pt ca plecam la drum prin tara si nu voiam sa risc vreo amenda,dar as vrea sa-mi recuperez banii,pt ca am dreptul la gratuitate si am platit,ceea ce mi se pare un pic anormal.In cat timp se prescrie dreptul meu de a-mi cere banii?
Multumesc pt raspuns.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
amyro777, utilizator
Cel mai recent răspuns: amyro777 , utilizator 20:14, 5 Ianuarie 2018
Termenul de prescriptie este de 3 ani
MultumescUnde ma pot adresa?Am platit-o la paypoint.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati persoane cu handicap teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am aflat ca persoanele cu handicap -in speta handicap gr2 accentuat-sunt scutite la tarife utilizare a retelelor de drumuri nationale. Conform art ... (vezi toată discuția)
Rovenietă tot60 tot60 Fiind persoană cu gradul accentuat (doi) de invaliditate permanent, având autoturism cu adaptările necesare, fiind menționate în certificatul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)