avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract fals

buna ziua, in urma cu catva ani o matusa a vandut un loc de casa pe care era ea mostenitoare si inca o sora, nu sa stiut de vanzare dar cu o saptamana in urma am cerut de la CF copie dupa ctr. de vanzare si am avut surpriza sa constantam ca una dintre semnaturi adica a sore-i matusi nu este a ei adica este falsa ce se poate face?, unde putem sa demonstram ca sa facut o semnatura falsa, multumesc
Cel mai recent răspuns: danyyyyy , utilizator 09:33, 15 Octombrie 2009
Puteti depune plangere penala pt. savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Si , conform principiului restitutio in integrum , actul va fi anulat chiar in cadrul procesului penal .
va multumesc ptr. raspuns, mai am o intrebare in 1994 cand apare actul de vanzare cumparare mai scrie ca s-a primit suma de 2000 lei, fapt pentru care sora matusi nu a primit bani respectivi, intrebarea este se achita o taxa pe suma primita? adica impozit, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare care sa tina loc de act autentic sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o problema mai delicata ca sa zic asa. bunicul meu a mostenit de la sora sa un teren cu suprafata de 2 ha. sora lui a decedat acum 23 ... (vezi toată discuția)
Acuzatia de inscriere in fals,ce apare in timpul unui proces civil nattalia nattalia In timpul derularii unui proces la Judecatorie,ptr. \"hotarare care sa tina loc de act autentic de vanzare-cumparare\",vanzatorul (matusa mea -sora ... (vezi toată discuția)
Repunerea in situatia anterioara in cazul unui examen MADALI-NA2016 MADALI-NA2016 In urma unui proces la Înalta Curte,intr.un proces de coruptie, abuz in serviciu ,fals in inscrisuri,etc. s.a obtinut condamnarea celor vinovati,iar ... (vezi toată discuția)