Buna! De unde pot obtine copie dupa certificatul de inmatriculare a unui autoturism vandut de 8 ani?
Carei institutii sau arhive sa ma adresez?
De la drpciv mi s.a spus ca dosarele de inmatriculare auto se pastreaza in arhiva lor 5 ani!
Buna ziua!Am vandut masina in 2015 ,inmatriculata in 2013 in jud valcea,am fost la inmatriculari ,la noi si mi sa spus ca ei nu au si ca sa incerc la inmatriculari unde a fost vanduta,adica in Pitesti,am sunat si la ei si au spus ca ei nu au o baza de date cu asa ceva si ca sa vorbesc cu propritarul.Sunt sigur ca el nu are pentru ca si el la predat odata ce a trecut-o pe numele lui.Imi trebuie pentru recuperarea taxei.Ce trebuie sa fac?Multumesc
Într-adevăr proprietarii care au înmatriculat prima oară mașina pot cere copie, și li se dă, dar userul ar primi-o doar dacă nu au distrus arhiva. Sunt obligați să păstreze documentele doar 5 ani, așa cum i s-a spus lui @abc62.
Masina sub sechestru
0v11
Buna ziua!
Am cumparat o masina pe care nu o pot inmatricula deoarece este sub sechestru in dosarul nr. 28535/281/2013 inregistrat la Judecatoria ... (vezi toată discuția)
Radiere masini
Hamarsold1234
Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)