avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intimat- parte civila pentru Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intimat- parte civila pentru Apel

Am fost parte civila intr-un proces penal de inselaciune- ( la care am fost supusa in 2011- si pe care am vrut sa o sterg din memorie ) -cu 5 parti civile , 3 vatamate si 2 inculpati, care s-a incheiat in decembrie 2017 cu stabilirea vinovatilor (cei 2 inculpati) , pedepse, si sumele pe care trebuie sa le dea fiecarei parti civile , mie revenindu-mi suma de 1000lei .
Acum , in ianuarie 2018, am primit citatie la curtea de apel in calitate de intimat .
Intrebarea mea este daca sunt obligata sa ma duc, sau daca pot sa ies si in acest stadiu al procesului.
Multumesc. cu recunostinta.
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2018
costandas, utilizator
Cel mai recent răspuns: costandas , utilizator 23:24, 4 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel ce nu vizeaza inculpatul unulaltul unulaltul Buna ziua. Intr-un dosar penal ce are ca subiect inselaciunea instanta de fond a dispus incetarea procesului penal in ceea ce ma priveste, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa de 4 ani cu executare pentru inselaciune ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu doua nelamuriri..fara a intra prea mult in detalii as dori sa va intreb daca vi se pare justificata poate prin comparatie, o pedeapsa de 4 ... (vezi toată discuția)