avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare -tardiv sau nu?
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare -tardiv sau nu?

Buna seara , am o intrebare referitoare la termenul de introducere a executarii silite.
Mi s-a pus poprire pe salariu in luna octombrie si la cateva zile am facut contestatie la executare.
Societatea de recuperare a facut intampinare prin care cere instantei sa verifice daca este tardiv sau nu introdusa mentionand ca a fost trimisa o somatie cateva luni anterior infiintarii popririi insa ei admit ca scrisoarea recomandata s-a intors la biroul executorului ptr ca nu am fost gasit la domiciliu, deci oarecum admit ca nu am luat la cunostiinta. Eu am aflat de acest dosar de executare o data cu infiintarea popririi . Este tardiv introdusa contestatia la executare sau nu? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:04, 5 Ianuarie 2018
Termenul curge de la data cand ati aflat, ori dvs ati aflat odata cu poprirea.
Nu conteaza ce scrie in intampinare conteaza la ce concluzie ajunge instanta analizand actele dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o ... LIBI LIBI Buna ziua, Doresc sa inteleg limbajul juridic folosit intr-o decizie data astazi intr-un proces aflat pe rolul judecatoriei Iasi, in care se decide ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita - tardivitate Lucian_bz Lucian_bz O sa incerc sa sintetizez pe cat posibil: - contract credit din 2007; - incuviintarea executarii silite de catre instanta in luna a 6-a 2014; - luna a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. respinsa ca tardiva??? ancut75 ancut75 Somatie comunicata(cf sustinerii intimatului) 24.10.2012 - neurmata de acte sau forme de executare silita care sa conduca la executarea silita efectiva a ... (vezi toată discuția)