avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract telefonie RCS
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract telefonie RCS

Salutare tuturor!
Am facut un contract rcs pentru un serviciu de telefonie mobila cu smartphone inclus pentru o perioada de doi ani si vreau sa renunt pentru ca nu il folosesc (platesc de 4-5 luni si nu l-am folosit niciodata, nu stiam ca au semnal doar 3g si 4g)
Am sunat la ei si mi-au spus ca trebuie sa platesc toate luniile pana la expirarea contractului...
Am gasit un model de cere tip strict si la subiect unde se cere rezilierea contractului si nr de contract.
Am ceva sanse sa il reziliez prin simpla cere depusa la ghiseu? daca trebuie sa platesc vreo 2 luni in fata e ok,dar pana la sfarsitul contractului mi se pare absurd...
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Unknownartist , utilizator 04:22, 5 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila (sim) Katalin Puscas Katalin Puscas Salutare , incerc sa reziliez un contract de telefonie mobila de la DIGI Am doar cartela de la ei dar nu am folosito si mi sa promis ca mi se porteaa numarul ... (vezi toată discuția)
Abonament vodafone-semnal Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Am un abonament la compania vodafone care expira in decembrie anul asta! De ceva timp aprox. 3 luni eu numai pot conversa telefonic,internet ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet mobil Geooorge Geooorge Buna ziua!Am incheiat un contract cu Vodafone pe 2 ani pt. Internet mobil cu trafic de 4GB/luna la pretul de aprox 15 E.Am mai avut un contract pe 2 ani tot la ... (vezi toată discuția)