avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere Contract telefonie mobila (SIM)
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere Contract telefonie mobila (SIM)

Salutare , incerc sa reziliez un contract de telefonie mobila de la DIGI
Am doar cartela de la ei dar nu am folosito si mi sa promis ca mi se porteaa numarul si au trecut 3 luni deja si nu sa portat si am sunat de multe ori la ei sa imi rezilieze contractul dar imi cer taxa de reziliere mi se pare absurd sa platesc taxa de reziliere cum as putea sa reziliez fara sa platesc taxa de Reziliere . multimesc sper sa pot fiu ajutat .
Cel mai recent răspuns: Katalin Puscas , utilizator 21:17, 14 Noiembrie 2018
Mergeți la avocat cu contractul pentru a se stabili, in concreto, dacă se poate denunța unilateral, sens în care acesta va formula o notificare cu acest obiect.
multumesc o sa incerc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)
Despagubire (penalitate) denuntare unilaterala contract digi rds telefonie in urma portarii in alta retea Stoicadan85@gmail.com Stoicadan85@gmail.com Am incheiat un contract la digi telefonie mobila in anul 2014 pe o perioada de 24 luni in 06.05.2017 am dorit alt abonament la ei tot in valoare de 5 euro si ... (vezi toată discuția)
1 numar de telefon..2 utilizatori! puiutza puiutza Buna seara! In luna septembrie am portat nr meu de telefon ( pe care il am de 6 ani) in alta retea. Am specificat fostului furnizor ca voi PORTA numarul, nu ... (vezi toată discuția)