avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Despagubire (penalitate) denuntare unilaterala ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Despagubire (penalitate) denuntare unilaterala contract digi rds telefonie in urma portarii in alta retea

Am incheiat un contract la digi telefonie mobila in anul 2014 pe o perioada de 24 luni in 06.05.2017 am dorit alt abonament la ei tot in valoare de 5 euro si am semnat un act aditional de prelungire pe inca 24 luni motivul fiind ca nu se poate altfel.... In octombrie 2018 m-am portat la alt operator telekom. Am primit de la digi o factura pe care scrie asa Despagubire(penalitate),denuntare unilaterala conform contractului din 2014 af 01.12.2018 in valoare de 359 lei ! Ce pot face?,mentionez ca cei de la digi nu au vrut sa imi trimita o factura din care da rezulte si ce contine taxa cum au calculat ci au spus ca conform contractului! Mentionez ca nu am luat telefon de la ei subventionat! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocatura Nitu Paul , Avocat 18:08, 24 Ianuarie 2019
Raspuns pe scurt; Nu sunteti obligat sa platiti nimic.

Regasiti aici raspunsul la o situatie similara.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati. reprezint un srl, cabinet medical. ... Eugenia Gaidos Eugenia Gaidos Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Reprezint un srl, cabinet medical. Am avut un contract cu telekom pentru servicii mobile . In data de 30 sept am primit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu telefon cumparat la oferta promotionala rabdatoare rabdatoare In aprilie 2015 am achizitionat un pachet voce si date plus un telefon.Potrivit ofertei promotionale si conform contractului am beneficiat de serviciul voce ... (vezi toată discuția)