avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Reprezint un srl, ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Reprezint un srl, cabinet medical. ...

Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Reprezint un srl, cabinet medical. Am avut un contract cu telekom pentru servicii mobile . In data de 30 sept am primit notificare de modificare unilaterala a contractului (pret) cu precizarea ca daca nu sunt de acord ma pot retrage din contract. In consecinta mi-am portat numerele la digi ( cele folosite, aveam si cartele pentru care am platit abonament 4 ani fara a le folosi, mi-au fost doar atribuite!restul le-am dezactivat.). Am primit acum factura cu penalizare pentru numerele portate. Sunt obligata sa o platesc ? Mi s-a spus la telefon ca portarea nu reprezinta retragere din contract? Cui ma pot adresa? Va multumesc Eugenia Gaidos , Lugoj
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:52, 9 Noiembrie 2022
intr-adevar, portarea nu reprezinta retragere din contract. dvs ati vrut sa va pastrati numerele de telefon. va puteti judeca, e vorba de contracte intre profesionisti, asa ca e cazul sa va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! În decembrie 2019 , m-am portat cu telefon , abonament ... UT  1968 UT 1968 Buna ziua! În decembrie 2019 , m-am portat cu telefon , abonament tv si net de la Telekom , la Digi RCS -RDS . După portare am predat echipamentul la ... (vezi toată discuția)
Despagubire (penalitate) denuntare unilaterala contract digi rds telefonie in urma portarii in alta retea Stoicadan85@gmail.com Stoicadan85@gmail.com Am incheiat un contract la digi telefonie mobila in anul 2014 pe o perioada de 24 luni in 06.05.2017 am dorit alt abonament la ei tot in valoare de 5 euro si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)