avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Eliberare fiscal auto!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Eliberare fiscal auto!

Buna ziua! De curand am achizitionat o masina, de la un prieten. Acesta o are pe numele mamei la primarie, iar cei de la primarie nu vor sa elibereze certificatul fiscal, ca are datorii propietara casei in care locuiesc ei! (persoana pe numele care este inregistrata la primarie nu are)
Cel mai recent răspuns: Silviu97 , utilizator 11:08, 5 Ianuarie 2018
Fiind vorba despre CNP-uri distincte ,masura neeliberarii certificatului fiscal este un abuz,posibil justificat ca masura de constrangere pentru achitare debite in evidenta
Multumesc frumos. Mai astept raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare fiscal auto Silviu97 Silviu97 Buna ziua! De curand am achizitionat o masina, de la un prieten. Acesta o are pe numele mamei la primarie, iar cei de la primarie nu vor sa elibereze ... (vezi toată discuția)
Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ? cataNFS cataNFS Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)