avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stagiu cotizare somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stagiu cotizare somaj

Buna ziua,
Perioada in care o persoana se afla in concediu pt.cresterea copilului respectiv 26.02.2016-26.11.2017 este o perioada de care se tine cont la stabilirea indemnizatiei de somaj?Din spusele angajatilor Agentiei de Somaj sector 5 acesta perioada nu se trece pe adeverinta pt.somaj ci doar perioadele anterioare si posterioare perioadei de concediu crestere copil, chiar daca perioadele respective sunt in afara celor 12 luni calendaristice.
Cel mai recent răspuns: marius.buz , utilizator 17:19, 5 Ianuarie 2018
Cei de la AMOFM Sector 5 Bucuresti au perfecta dreptate.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
E corect sa-mi respinga dosarul pentru somaj? Vicaatuna Vicaatuna Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema? 1). am fost 2 ani de zile in concediu crestere copil si dupa aceasta perioada mi-am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil bianchina18 bianchina18 Buna ziua! As avea nevoie de o lamurire, situatia sta in felul urmator: incepand cu 1 septembrie 2015, am inceput un contract de munca pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)