avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere acte indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere acte indemnizație creștere copil

Când ar trebui sa depun actele pentru acordarea indemnizației de creștere copil daca am născut pe 12.10 prematur și nu am beneficiat de concediu prenatal. Menționez că nașterea a avut loc în perioada de concediu medical apoi concediul postnatal a început cu data de 16.10. mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 5 Ianuarie 2018
Pentru a se beneficia de indemnizatia pentru CCC începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate, cererea trebuie sa fie depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data incetarii concediului de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

126 de zile concediul de maternitate si indemnizatia pentru ccc trascaelena trascaelena Am intrat in concediul prenatal in data de 15 februarie 2012,am nascut la data de 24 martie 2012,adica am avut doar 38 de zile de concediu inainte de a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie alexandrinapui alexandrinapui am nascut pe 19 aprilie la ce data trebuie depus dosarul pentru indemnizatie? (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Loretica Loretica Buna ziua,am și eu o nelămurire referitoare la indemnizația,voi naște pe 10 februarie,eu pe 1 februarie trebuie să merg la Dr de familie sa mi de a ... (vezi toată discuția)