avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cresterea indemnizației crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cresterea indemnizației crestere copil

Cresterea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2018,duce și la o creștere a indemnizației privind crestere copil? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia la 1 februarie 2017 Andreea26BC Andreea26BC Voi beneficia de indemnizatie crestere copil marita in urma maririi salariului minim pe economie daca depun dosarul inainte de 1 februarie? Sau sa astept sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiica mea primește indemnizație pentru creștere ... rebecca1708 rebecca1708 Bună ziua! Fiica mea primește indemnizație pentru creștere și îngrijire copil, în valoare de 1250 lei, fiind în clasa a XII a, când a născut, iar ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie de crestere a copilului deea2329 deea2329 Buna!Sunt angajata la o firma privata care mi-a redus programul de lucru la 4 ore.Sunt insarcinata in 25 saptamani si as vrea sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)