avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa registru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa registru

dak un PFA si-a luat in loc de "registrul de incasari si plati", "registrul de casa", trebuie neaparat schimbat?..nu putem lasa si primul format?..practic e acelasi lucru...nu??ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:03, 14 Octombrie 2009
pentru noi "comerciantii" este acelas lucru, insa pentru inspectorii de la AF nu...:rolleyes: cred ca ar fi mai bine sa luati exact ce vi se cere.
registru de incasari si plati(RIP) are regim special
registru de casa -nu
RIP- se inreg la fisc
reg casa - nu
RIP- e obligatoriu, prin legea contab in partida simpla
reg de casa - nu
RIP- are rubrica si pentru incasari /plati prin banca
reg de casa -nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa Lavinika Lavinika Va rog, daca poate sa-mi zica cineva cum se procedeaza in contabilitatea PFA-urilor in urm. caz: ( eu lucrez pt un CIM dar este la fel ca si la pfa, nu?) - pt ... (vezi toată discuția)
Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)
Pfa - registru incasari-plati Smart_Fair Smart_Fair La deschiderea unei societati, esti obligat prin natura situatiei sa achizitionezi un registru jurnal de incasari plati in care se trec intrarile de marfuri ... (vezi toată discuția)