avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Amenda
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Amenda

Buna ziua
Am primit acasă prin posta amenzile din italia. Sunt luate pt camionul pe care lucram avea număr de Slovacia pus pe spatele remorcii înmatriculata de fapt in Irlanda și a doua amenda este data pt faptul ca eu am spus ca merg la o adresa sa descarc dar pe scrisoarea de transport era trecută alta adresa. Amenda pt Nr de înmatriculare este 2000euro iar cea pt CMR-scrisoarea transport este 4000euro... patronul firmei Slovace nu a plătit-o nici pana acum. Eu eram angajat la firma respectiva ca șofer profesionist. Vorbim de un ansamblu cap tractor și semiremorca . Cum sa procedez?? Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenzile trebuiesc platite. Dumneavoastra sunteti responsabil in solido ( coresponsabil) cu societatea care detine camionul.
Daca inca mai lucrati la ei vi le opreste pe stat de plata. In caz ca nu plateste amenda se aplica sechestru pe masina respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare cmr onilogi onilogi Buna ziua! In urma cu 2 ani am avut un accident rutier cu un ansamblu cap tractor+ semiremorca incarcata cu marfa din Italia cu destinatie Vatra Dornei, ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu isctr sovira sovira Buna ziua, sunt transportator rutier de marfuri cu sediul in Bucuresti si detin mai multe capete de tractor cu, care tractez semiremorci la o companie din ... (vezi toată discuția)
Accident camion fara rca andreimt andreimt Buna seara. In urma cu o saptamana am fost implicat intr-un accident rutier in Bulgaria. Am fost dirijat de cineva in timp ce dadeam cu camionul cu spatele ... (vezi toată discuția)