avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii la infiintare intreprindere familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii la infiintare intreprindere familiala

Buna ziua! Imi poate spune cineva ce declaratii se depun la anaf la infiintarea unei IF? Acordul de constituire incheiat intre membrii if se inregistreaza la anaf? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:06, 13 Ianuarie 2018
Copii de pe CUI, rezolutia și certificatul constatator de la ORC, impreuna cu D070 și D220.
la IF nu se depune D010 si 223? sau si una si alta? Dar acordul de constituire?
Da. M-a luat valul si am gresit. Acelea se depun pentru PFA si II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa la anaf dan_alex dan_alex Buna ziua, As dori sa stiu ce declartii trebuiesc depuse la ANAF pentru radierea unui PFA in sistem real. Iar alta intrebare ar fi daca in RJIP am ... (vezi toată discuția)
Formulare anaf cabinetpsih cabinetpsih Buna ziua! In calitate de titular al unui cabinet psihologic, ce formulare trebuie sa depun la ANAF si la ce termene? Va multumesc! (vezi toată discuția)