avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se platesc contributile in doua locuri ?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se platesc contributile in doua locuri ?

Am un PFA iar daca angajez o persoana care mai lucreaza intr-un loc si plateste toate darile la celalalt loc de munca, trebuie sa platesc si eu pt el (CAS si CASS) in 2018 ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:01, 6 Ianuarie 2018
Da, veti plati toate contributiile pentru angajatul cu contract de munca pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa sau srl paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA unde o sa am un angajat. Persoana respectiva lucreaza si are deja contributiile platite, la fel si eu.. Mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative 2016 SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua ! Va rog raspuns concret: - Ce cota de impozit pe dividende platim cu 01.01.2016 - 16% sau 5%? - Administratorul este pensionar, pensie peste 1000 ... (vezi toată discuția)
Asigurarile de sanatate sammy44 sammy44 Buna ziua. Pt cineva care lucreaza cu un contract de 2 ore/zi si care nu are platit nimic la asigurari pana acum, se pot plati doar asigurarile de sanatate? Nu ... (vezi toată discuția)