avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Încredințare copil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Încredințare copil

Mama m a scos afară din casă și mi a oprit copilul desi am o hotărâre de divorț in care se specifica ca e încredințat mamei ce pot face mi am gasit si ceva cu chirie

Alte discuții în legătură

Custodia copilului minor dennisa dennisa Buna ziua, sa incep cu inceputul...traiesc in concubinaj cu sotul meu de aproximativ 3 ani,iar in urma aceatei relatii a aparut pe lume baietelul meu ... (vezi toată discuția)
După divorț, minorul a fost încredințat spre creștere și educare mamei. poate ea să-i facă pașaport și să-l scoată din țară fără semnătura tatălui? Eduard2017 Eduard2017 Bună seara. După divorț sa încredințat spre creștere și educare mamei fata. Tatăl sa aibă dreptul la vizitare cu preluare prima duminica și a 3 a ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de divort - solutie suciu_diana suciu_diana Buna ziua, dat fiind ca exista 50% sanse sa divortez, va rog sa imi spuneti ce variante am: sunt casatorita din 2005, locuim in apartamentul ce se afla pe ... (vezi toată discuția)