avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... schimbare buletin expirat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

schimbare buletin expirat

Buna ziua,doresc sa imi reinnoiesc buletinul de identitate expirat.In momentul cand fiica mea care este in strainatate si este titulara de contract casa imi trimite o procura.Pe aceeasi procura poate fi mentionat ca doresc in acelasi timp sa intocmesc si actele pentru habitatie viagera ca sa nu mai fie nevoie de cate ori schimb buletinul sa apelez la dansa?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: l-boghian , utilizator 09:15, 8 Ianuarie 2018
Pentru cele doua acte de dispozitie aveti nevoie de doua procuri speciale, care sa va imputerniceasca in mod expres. Insa, de cate ori credeti ca mai schimbati buletinul pana la sfarsitul vietii?
Buna ziua,multumesc pentru raspuns.Actualul sot a facut fiicei mele din prima casatorie,a facut vanzare-cumparare apartament cu clauza de habitatie viagera in anul 2012..Fiica mea locuieste in Spania,casatorita.M-am recasatorit acum un an cu sotul meu dupa o perioada de divort de 16 ani.Va intreb, daca sotul meu are habitatie viagera ar putea el sa ma ia in spatiu sau alta forma legala de a face eu buletin de identitate expirat,eu care locuiesc in casa aceea de mai bine de 20 ani....Multumesc pentru raspuns.
l-boghian a scris:

Buna ziua,multumesc pentru raspuns.Actualul sot a facut fiicei mele din prima casatorie,a facut vanzare-cumparare apartament cu clauza de habitatie viagera in anul 2012..Fiica mea locuieste in Spania,casatorita.M-am recasatorit acum un an cu sotul meu dupa o perioada de divort de 16 ani.Va intreb, daca sotul meu are habitatie viagera ar putea el sa ma ia in spatiu sau alta forma legala de a face eu buletin de identitate expirat,eu care locuiesc in casa aceea de mai bine de 20 ani....Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in baza clauzei de habitatie viagera. teachlib48 teachlib48 In anul 2002 am cumparat pentru fiica mea un apartament si in contractul de vanzare cumparare am pus clauza de habitatie viagera. Intre timp, fiica mea s-a ... (vezi toată discuția)
Clauza habitatie viagera Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Am incheiat cu parintii mei un contract de vanzare-cumparare pentru apartamentul in care locuim, cu clauza de habitatie viagera pentru acestia. Se specifica ... (vezi toată discuția)
Desfacerea unui contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera dragaeugen dragaeugen in anul 2014 mi-am vandut apartamentul proprietate personala,cumparat inainte de a ma casatori,fiind in divort cu sotia ,am cumparat cu banii obtinuti un alt ... (vezi toată discuția)