avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor! Indemnizatie!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor! Indemnizatie!

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.
M-am angajat pe data de 27 iulie 2016 pe perioada determinata de 3 luni,pe data de 28 octombrie s-a incheiat contractul iar pe data de 14 noimebrie 2016 am inceput serviciul timp in care am ramas insarcinata. Am nascut pe 2 septembrie 2017. Am bagat dosarul de indemnizatie in noimbrie dar inca n am primit raspuns. Sunt sanse sa nu iau indemizatia din cauza acelei pauze intre contracte? Ma gandesc ca am avut doar 12 zile lucrate din 30 pe luna noiembrie 2017. Va rog,sunt foarte stresata,ajutati-ma cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Catalina1996 , utilizator 10:53, 7 Ianuarie 2018
In speta, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2018
Catalina1996, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2017 alina-90 alina-90 Buna ziua.. In perioada octombrie 2014-septembrie 2016 am beneficiat de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului...in septembrie 2016 am fost ... (vezi toată discuția)
Beneficiez sau nu de indemnizatie? MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Bună ziua ..as dori sa știu dacă o sa beneficiez de Indemnizația de creștere a copilului sau nu . Perioada în care am lucrat a fost 01.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Concediul si indemnizația pentru copil Narcis.Nicq Narcis.Nicq Bună ziua! Conform legislației în vigoare, indemnizația pentru creșterea copilului se acorda dacă în ultimele 24 de luni, părintele a avut un venit ... (vezi toată discuția)