avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OPRIREA IMPOZIT PE SALARIU PERSOANA CU HANDICAP ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OPRIREA IMPOZIT PE SALARIU PERSOANA CU HANDICAP ACCENTUAT

Sunt o persoana cu handicap accentuat muncesc la o firma care are sute de angajati..Intrebarea mea este...Este alegerea firmei daca vor sau nu sa imi opreasca impozitul pe salariu? Pentru ca vorbind cu cei de la resurse umane mi s-a spus ca nu este de competenza lor...,,

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit salarial , la persoană cu handicap accentuat Matei Vlad Matei Vlad Bună ziua! O întrebare am și eu , mai bine spus , nelămurire. Înțelesesem că persoanele cu grad de handicap accentuat sunt scutite de la plata ... (vezi toată discuția)
Persoana angajata cu grad handicap accentuat Simona_16 Simona_16 Buna ziua ! Doresc sa va intreb daca angajatorul plateste impozit pe mine, eu fiind angajata part-time si am grad de handicap accentuat ? Angajatorul mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)