avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS

Am plătit asigurare de mai mulți ani ,eu sunt o persoană fizică,nu am servici și nici soțul meu muncim la solari.acum soțul meu a vrut să plătească asigurarea și trebuia să de-a 200 de roni. .eu fiind bonlava in urma unui accident unde mi-am pierdut unicul fiu , sufăr de o depresie și sunt dependente de medicamente,soțul meu a făcut diabet,deci avem nevoie de aceasta asigurare pentru a ne lua medicamente.îmi este imposibil să plătesc acești bani pe lună,ce pot face in această situație? Plus că medicamentele mi -au afectat ficatul și am o hepatita. Urmez un tratament ptr depresie care cred că va dura mult . cu respect Camelia
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 13:20, 7 Ianuarie 2018
Nu se poate face nimic: suma de plata pentru a fi asigurat este de 190 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutul national de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca bucuresti, taie pensii fara sa tina cont de starea de sanatate a oamenilor. dienutad dienutad Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii De Munca Bucuresti, taie pensii fara sa tina cont de starea de sanatate a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă sufăr de o boala incurabila (dețin scrisori ... Cristi.1970 Cristi.1970 Bună ziua, Dacă sufăr de o boala incurabila(dețin scrisori medicale), sunt sub tratament și regim alimentar strict, pot fi obligat sa plec în ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive în contractul de asigurare de viata Adevar2 Adevar2 Bună ziua! Va rog respectuos sa ma ajutați cu un sfat, pentru următoarea situație de fapt : Soțul meu a făcut un credit pentru nevoi personale ... (vezi toată discuția)